Domenii

Domenii

Ascenta a livrat o serie de proiecte captivante, atat in sectorul public cat si in cel privat. Serviciile si proiectele noastre sunt adresate administratiei publice centrale, companiilor din domeniul Oil&Gas si companiilor private atat din Romania, cat si din Europa de Sud-Est sau Africa.

Experienta noastra de peste 10 ani in integrarea de proiecte complexe IT&C din domenii precum: educatie, statistica, energie, mediu, administratie publica centrala, financiar-bancar respectiv productie, ne recomanda ca fiind un partener de incredere pentru atingerea obiectivelor dumneavoastra.

Atunci cand ai concepte creative, business-ul orientat catre client si o echipa extraordinara, nu poti esua!

Administratie publica

Proiectele dezvoltate in domeniul administratiei au crescut eficienta serviciilor oferite atat cetatenilor cat si angajatilor din cadrul anumitor institutii ale administratiei publice centrale.

Vezi referintele noastre din domeniul "Administratie publica"

Educatie

Proiectele dezvoltate de noi in domeniul educatiei sunt caracterizate prin relatii bune cu clientii si implementare fluenta. Unele din proiectele noastre de succes implementate in acest sector sunt:

Vezi referintele noastre din domeniul "Educatie"

Oil & Gas

Industria de petrol si gaze va continua sa fie un factor de baza in aprovizionarea cu energie la nivel mondial, acesta devenind din ce in ce mai complex si costisitor. Noi credem ca o colaborare excelenta, dezvoltarea de noi tehnologii si inovatia sunt elemente cheie in rezolvarea provocarilor aparute in acest domeniu. Astfel, oferim solutii ce cresc eficacitatea si eficienta proceselor de lucru din cadrul companiilor, astfel incat acestea sa obtina maximul de succes.

Vezi referintele noastre din domeniul "Oil & Gas"

Financiar - Bancar

Oferim solutii IT inovatoare pentru banci sau alti furnizori din sectorul financiar. Proiectam si implementam atat solutii bancare digitale personalizate si proactive cat si solutii bancare pentru telefonul mobil, ce vor spori experienta clientilor dumneavoastra.

Vezi referintele noastre din domeniul "Financiar - Bancar"

Productie

Oferim clientilor servicii de consultanta si solutii IT ce eficientizeaza procesele de productie, logistica si de vanzari.

Vezi referintele noastre din domeniul "Productie"

Mediu

Ne-am extins serviciile si in domeniul protectiei mediului deoarece dispunem de o echipa cu pregatire profesionala specializata, comunicare eficienta, competenta si experienta de lucru la toate nivelele. Cu alte cuvinte, avem tot ce e necesar pentru a transforma idei inovatoare din domeniul mediului in proiecte de succes.

Vezi referintele noastre din domeniul "Mediu"

Doriti sa aflati mai multe?

Ne puteti suna sau trimite un email utilizand datele de contact afisate mai jos.

Contacteaza-ne

Intra in contact cu noi