Despre noi

Ascenta IT Romania

Ascenta IT Romania este o companie ce ofera servicii de consultanta in domeniul IT si solutii pentru procesele de lucru si sistemul de afaceri.

Oferim clientilor nostri atat servicii de proiectare si dezvoltare de sisteme informatice integrate, cat si consultanta de business, respectiv consultanta in finantarea proiectelor in domeniul IT&C

Compania noastra va poate oferi suport in identificarea nevoilor de business, a arhitecturilor software si hardware necesare organizatiei dumneavoastra, cat si a oportunitatilor de finantare disponibile. De asemenea, oferim consultanta de specialitate in elaborarea de aplicatii finantate prin fonduri europene, norvegiene, ajutoare de stat sau finantari de tip credit furnizor.

Parteneri

Ascenta IT Romania are incheiate parteneriate de vanzare si distributie cu mari producatori de tehnologie precum Oracle, Microsoft, HP, IBM sau Huawei.

Impreuna cu consultantii nostrii de business, identificam in mod constant noi parteneri externi ce ofera solutii special concepute pentru a satisface nevoile identificate in proiectele clientilor nostri.

Premii

Proiectul eDEMOS implementat de Ascenta IT Romania (http://edemos.insse.ro/portal ) pentru Institutul National de Statistica, finantat prin PODCA 2007-2013, a devenit o poveste de succes.In 2014, proictul eDemos a primit urmatoarele premii:

  • Premiul I la sectiunea "Administratie user-friendly" in cadrul Galei Fondurilor Structurale organizate de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.
  • Diploma de Excelenta in Administratia Publica in cadrul evenimentului anual organizat de Autoritatea de Management a PODCA.

Certificari

Suntem certificati sa dezvoltam proiecte la satandarde ridicate de calitate si de securitate a informatiilor.

Vezi certificarile noastre

Contacteaza-ne

Intra in contact cu noi