Certificari

Certificari

Securitatea datelor clientilor, calitatea serviciilor furnizate dar si respectarea cerintelor legale cu privire la aspectele semnificative de mediu sunt elemente importante in activitatea companiei noastre. De aceea, Ascenta IT Services a implementat cele mai bune practici in domeniu, standardizate si recunoscute la nivel international.

Asiguram securitatea informatiilor

  • Ascenta IT Services detine Sistem informatic acreditat de catre Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat, prin urmare compania este abilitata sa participipe la derularea de proiecte clasificate.
  • Ascenta IT Services a obtinut in prealabil codul de agent economic atribuit de Biroul National de Codificare – NCAGE, conform prevederilor art.10 din HG.445/2003. Acesta este necesar in scopul de a incheia contracte de achizitii cu Ministerul Apararii Nationale al Romaniei.
  • Certificarea ISO 27001 dovedeste ca Ascenta IT Services este capabila de a gestiona securitatea informatiilor, cum ar fi cele financiare, proprietatea intelectuala, detalii cu privire la angajati sau informatii incredintate companiei de catre terti. Documentul certifica faptul ca Ascenta IT Services indeplineste toate cerintele pentru un sistem de management al securitatii informatiei (SMSI), care gestioneaza informatii astfel incat sa ramana sigure. Acesta include oameni, procese si sisteme IT.

Livram in mod eficient servicii ce indeplinesc cerintele de business ale clientului

  • Certificarea ISO 20000-1 dovedeste ca Ascenta IT Services este capabila sa ofere servicii IT eficiente pentru clientii sai, respectand si mentinand toate cerintele standardului ISO 20000-1. Cerintele includ proiectarea, tranzitia, livrarea si imbunatatirea serviciilor.

Oferim si mentinem un nivel inalt de calitate al serviciilor si produselor furnizate

  • Certificarea ISO 9001 dovedeste ca produsele si serviciile Ascenta IT Services indeplinesc in mod constant toate cerintele privind sistemul de management al calitatii. Documentul certifica faptul ca Ascenta IT Services are diferite principii de management al calitatii, acestea incluzand un accent puternic pe nevoile clientului, motivatia si implicarea de top in management, abordarea procesului si imbunatatirea continua a produselor si serviciilor oferite. Certificatul se aplica tuturor activitatilor furnizate de companie in domeniul Serviciilor IT.

Suntem preocupati de protectia mediului

  • Certificarea ISO14001 dovedeste ca Ascenta IT Services indeplineste cerintele Sistemului de Management de Mediu. Documentul certifica faptul ca Ascenta IT Services este capabila de a dezvolta si implementa obiective si o politica, care sa tina seama de cerintele legale si informatiile cu privire la aspectele semnificative de mediu.

Contacteaza-ne

Intra in contact cu noi